Concert Caritabil

Concert caritabil pentru copiii ucrainieni din regiunea Donbass

Muzica nu poate lispi de la nicio paradă a artelor, așa că ne-am hotărât să încheiem Black Sea Arts Festival 2018 cu un concert de muzică electronică care să provoace la dans și reverie.

Reprezentațiile de muzică live se combină cu spectacole vizuale hipnotizante într-un concert caritabil ce are ca scop finanțarea unei tabere în România pentru copiii Ucrainei care trăiesc în zona de război din regiunea Donbass.

Nu vă trebuie bilet la concert însă vă încurajăm să contribuiți sub forma unei donații la sponsorizarea unei tabere pentru copiii ucraineni cărora tragedia războiului nu le oferă prilejul să fie copii.

Al’iikhwa Ra (Frații Ra) este un proiect de muzică electronică lansat de Andrei Raicu și Alexandros Raptis. Cei doi sunt cunoscuți pentru stilul lor fluid ce explorează punctul de convergență dintre muzica electronică și muzica orientală. Trupa Al’iikhwa Ra are un sound techno dance care se combină într-un mod inedit cu ritmurile etno preluate din diferite culturi. În spectacolele live cei doi se folosesc de un set-up modular de sintetizatoare dar și de numeroase instrumente tradiționale.

23755225_2027433294207274_8849523529836624500_n

interviu-Marius-Copel-cinepolitica-2017

Artist vizual, producător, și pasionat de film. Marius Copel, prezintă un nou proiect muzical cinematic, cu compoziții complexe și un sound experimental greu de încadrat într-un gen muzical.

Murder Time este un duo muzical austriac, lansat în 2016 și compus din Nick Acorne, compozitor și pianist și Valerio Zanini, sound designer și toboșar. Cei doi au un stil muzical eclectic, o sinergie de genuri muzicale diferite, ce combina influențe electronice cu sunete electro-acustice. Au fost descriși ca avant-garde, electronic, noise, psychedelic și free-jazz și surprind prin reprezentațiile live inedite ce combină interviuri celebre cu melodii electronice.

MT05

Brazda-lui-Novac-12

BLN, unul dintre pionerii muzicii electronice din România, cu un nume de scenă inspirat din legenda unui uriaș care a trasat o graniță imaginară din Turnu Severin și până în Ucraina, este un proiect născut în 1997 din pasiunea pentru muzică a craioveanului Victor Popescu. Muzica lui BLN este un amestec de synth-uri melodice, industrial din anii ’80, techno și punk.